Home » Local » Premier League revine cu etape de Crăciun și Anul Nou!

Premier League revine cu etape de Crăciun și Anul Nou!

Crăciunul 2022 va fi sărbătorit din nou cu fotbal de cea mai bună calitate, fanii sportului rege putând urmări meciurile de Boxing Day din Premier League. Ca în fiecare an, fotbalul britanic nu se oprește în perioada sărbătorilor de iarnă.

În acest an, meciurile din campionatul Angliei se reiau la doar opt zile după fluierul final al Cupei Mondiale din Qatar. După încoronarea Argentinei drept campioană mondială, pe 18 decembrie, cluburile britanice vor începe maratonul Boxing Day Premier League, pe data de 26 decembrie.

Urmează o perioadă încărcată din punct de vedere fotbalistic. Echipele vor avea trei meciuri de foc în doar 10 zile, deoarece organizatorii caută să recupereze din timpul pierdut în perioada Campionatului Mondial de Fotbal. Orele de difuzare ale acestora au fost stabilite în funcție de acoperirea live, ceea ce a iscat câteva controverse și neplăceri printre fanii britanici.

 

Meciurile de Boxing Day Premier League, o provocare pentru fani

Meciurile puse la ore târzii în noapte pun în dificultate iubitorii fotbalului, care doresc să meargă pe stadion. De exemplu, meciul dintre Arsenal și West Ham a fost mutat de la ora 15:00 la ora 20:00, iar spectatorii pot avea probleme de transport, având în vedere că meciul va fi pe 26 decembrie, o zi de sărbătoare legală.

Aceeași problemă ar putea fi și la meciul dintre Arsenal și Newcastle, programat pentru 3 ianuarie. Mutarea meciului la ora 20.00 va pune în dificultate fanii oaspeților, care vor avea provocarea de a găsi soluții de călătorie târziu în noapte pentru a se deplasa de la Londra în nord-estul Angliei.

Problema a fost semnalată și de Asociația Suporterilor de Fotbal din UK, dar suporterii vor continua să însoțească echipele iubite, indiferent de condițiile de călătorie. Mulți dintre ei vor fi nevoiți să cheltuiască suplimentar pe cazări, în condițiile în care finalul unor partide vor fi mult prea târziu pentru a mai prinde un tren sau alte mijloace de transport.

https://www.youtube.com/watch?v=_m5YiieZujs&t=87s

 

Șapte meciuri de Crăciun

Runda de Boxing Day din Premier League va debuta pe 26 decembrie cu șapte meciuri de top, un deliciu pentru iubitorii sportului rege, dar și pentru amatorii de pariuri Premier League.

Brentford vs. Tottenham (12.30)

Crystal Palace vs. Fulham (15:00)

Everton vs. Wolves (15:00)

Leicester vs. Newcastle (15:00)

Southampton vs. Brighton (15:00)

Aston Villa vs. Liverpool (17:30)

Arsenal vs. West Ham (20:00)

Pe 27 decembrie vor fi alte două meciuri mult așteptate:

Chelsea vs AFC Bournemouth (17:30)

Manchester United vs Nottingham Forest (20:00)

Iar maratonul fotbalistic se va încheia pe 28 decembrie cu meciul dintre Leeds United vs Manchester City (20:00).

Toate meciurile vor fi televizate de Sky Sports, BT Sport sau Amazon Prime, ceea ce înseamnă un avantaj pentru fanii din întreaga lume, care nu pot fi prezenți pe stadioane, dar și pentru cei ce doresc să plaseze pariuri live. La noi în țară, putem urmări spectacolul din Premier League pe canalele Digi Sport și Eurosport.

Nu uitați că din 30 decembrie 2022, vor urma alte meciuri în Premier League, care au fost programate până pe 5 ianuarie 2023. Bucurați-vă de fotbal de calitate la final de an!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*