Home » Local » Un bărbat din Zorleni a folosit benzină pentru a incendia locuința! Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un bărbat din Zorleni a folosit benzină pentru a incendia locuința! Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Pompierii bârlădeni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță SMURD tip B2 (EPA), pentru limitarea și lichidarea unui incendiu într-o locuință din localitatea Zorleni, comuna Zorleni. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere violentă în trei camere și exista pericolul de propagare la întregul imobil.

Două persoane (o femeie în vârstă de 47 ani și fiul acesteia, în vârstă de 19 ani) au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea suferind atacuri de panică. Victimele au primit primul ajutor în ambulanța SMURD, însă au refuzat transportul la o unitate medicală. O a treia persoană era dată dispărută, însă, din fericire, aceasta a fost găsită nevătămată, ascunsă într-o toaletă din curte.

Pompierii militari au lichidat incendiul în limitele găsite, reușind salvarea a aproximativ 50% din suprafața imobilului. Au ars bunurile din trei camere  și a fost degradată o suprafață de circa 50 metri pătrați de tencuială.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost acțiunea intenționată a unei persoane (un bărbat a folosit un accelerator pentru a incendia locuința).

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*