Home » Local » Elevii din județul Vaslui premiați la etapa națională a Olimpiadei de TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI

Elevii din județul Vaslui premiați la etapa națională a Olimpiadei de TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI

Olimpiada de TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI se adresează atât elevilor din învățământul public, cât și celor din învățământul particular și confesional, care au aptitudini deosebite în domeniul tehnologiei informatiței, nivel liceal.

Etapa națională a Olimpiadei de TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI, s-a desfășurat in 23-26.05.2024 la Slobozia.

Totodată, la secțiunea TIC s-au calificat 4 elevi cu locul I pe judet si 2 calificati prin clasamentul național, iar la secțiunea C# s-a calificat 1 elev cu locul I pe judet si 1 calificat prin clasamentul național.

Elevii din județul Vaslui premiați la etapa națională a olimpiadei de TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI sunt:

SECȚIUNEA TIC

Hulpan Constantin Alexandru, elev în clasa a IX -a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, a obținut MENȚIUNE M.E. și MEDALIE DE AUR. Profesorul său îndrumător este Camelia POPICA.

Cernătescu Ștefan-Ciprian, elev în clasa a X -a la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși, a obținut MEDALIE DE ARGINT. Profesorul său îndrumător este Rodica DAISA.

Vîntu Eduard-Andrei, elev în clasa a X -a la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui, a obținut MENȚIUNE M.E. și MEDALIE DE ARGINT. Profesorul său îndrumător este Gabriela URSU.

Găină David, elev în clasa a XI -a la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși, a obținut MENȚIUNE M.E. și MEDALIE DE ARGINT. Profesorul său îndrumător este Rodica DAISA.

SECȚIUNEA C#

Silitră Gabriel-Ilie, elev în clasa a X -a la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși, a obținut MENȚIUNE M.E. și MEDALIE DE ARGINT. Profesorul său îndrumător este Rodica DAISA.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura