Home » Local » Mii de copii au participat la Târgul de Jucării din Parcul Copou

Mii de copii au participat la Târgul de Jucării din Parcul Copou

De 1 iunie, Parcul Copou din Vaslui a devenit capitala copilăriei. Mii de copii, însoțiți de părinți, bunici și rude au participat la cea de-a IX-a ediție a Târgului de Jucării, eveniment organizat de Centrul Cultural Județean Vaslui, instituție în subordinea Consiliului Județean Vaslui, în parteneriat cu Primăria municipiului Vaslui și Inspectoratul Școlar Județean Vaslui.

Numeroasele jucării pe care copiii le-au adus, au făcut obiectul unei „târguieli”, însă multe dintre ele au fost donate pentru copiii din mediul rural.

Atmosfera evenimentului a fost întreținută de Ramona Ananie și Teona Perju, care i-au antrenat pe copii în diferite concursuri cu premii. De asemenea, Crina Zvoboda și păpușile vorbitoarea au susținut un spectacol de ventrilocie.

Tot în cadrul acestui eveniment, Școala de dans popular „Mădălina și Virginel Solomon” a întins hora cea mare, la care au participat majoritatea celor prezenți.

Nu au lipsit Crosul Copilăriei, standurile Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui și Crucea Roșie Vaslui.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*