Home » Local » Accident la ieșirea din Huși! O autocisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat în afara carosabilului

Accident la ieșirea din Huși! O autocisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat în afara carosabilului

Începând cu ora 03:17, Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor) și  echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI în urma producerii unui accident rutier la ieșirea din municipiul Huși, în cartierul Recea. În accident a fost implicat un autovehicul de mare tonaj, în interior aflându-se doar șoferul.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o autocisternă răsturnată în afara carosabilului, conducătorul auto fiind evacuat. Autocisterna era   încărcată cu circa 21 tone de gaz petrolier lichefiat (G.P.L.).

După recunoaștere, pompierii militari au constatat că nu sunt scurgeri de GPL sau motorină. Conducătorul auto a fost evaluat, a primit primul ajutor calificat în ambulanța SMURD, însă a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat zona.

În cursul acestei zile va sosi o altă autocisternă pentru a putea fi transvazat gazul petrolier lichefiat. După transvazarea gazului, autocisterna răsturnată va fi repusă pe roți.

 


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Ciobanu Danut

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura