Home » Local » Forțele de Muncă Vaslui cheamă absolvenții din promoția 2024 la bursa locurilor de muncă!

Forțele de Muncă Vaslui cheamă absolvenții din promoția 2024 la bursa locurilor de muncă!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, în data de 11 octombrie 2024.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2024, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa dea intra pe piața muncii, la bursa locurilor de muncă destinată lor.

„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale, transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea”, a spus Laura Toporăscu, purtător de cuvânt al AJOFM Vaslui.

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi va avea loc vineri, 11 octombrie 2024, începand cu ora 9.00 la:

VASLUI  – Centrul Judetean de Resurse pentru Asistenta Educationala Vaslui, str. Alecu Donici, nr.2, telefon 0235/314706;

–        BÂRLAD  –  CANTINA DE AJUTOR SOCIAL BARLAD  str.St. PROCOPIU  NR 7;

–        HUȘI      – sediul Casei de cultura “Alexandru Giugaru”, str. Alexandru Giugaru , nr.2, telefon 0235/480135.

Agenţii economici interesaţi să participe la bursă, sunt rugaţi să ne contacteze din timp, trimiţându-ne oferte de locuri de muncă vacante pe adresa de email: ajofm.vs@anofm.gov.ro, în care să specifice opţiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun, cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*