Home » Sport » Întrecerea pompierilor voluntari

Întrecerea pompierilor voluntari

Astăzi, în poligonul de pregătire al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt” al județului Vaslui, se va desfășura etapa județeană a concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență. La această etapă vor participa cinci servicii voluntare – SVSU Codăiești, SVSU Dragomirești, SVSU Hoceni, SVSU Puiești și SVSU Perieni – și trei servicii private – SPSU Cantemir Huși, SPSU Rulmenți Bârlad și SPSU Spitalul Județean Vaslui.

Cele opt echipaje vor participa la următoarele probe: pista cu obstacole pe 100 m, ștafeta 4×100 m, dispozitivul de intervenție.

Obiectivele acestei competiții sunt dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție în situații de urgență, evaluarea nivelului de pregătire a capacității de intervenție a serviciilor voluntare și private, popularizarea, în rândul cetățenilor, a unor aspecte din activitatea desfășurată de aceste servicii, dezvoltarea și îmbunătățirea relațiilor de colaborare între serviciile voluntare și private”, se specifică într-un comunicat de presă remis de ISU Vaslui.

Astăzi, în poligonul de pregătire al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt” al județului Vaslui, se va desfășura etapa județeană a concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență. La această etapă vor participa cinci servicii voluntare - SVSU Codăiești, SVSU Dragomirești, SVSU Hoceni, SVSU Puiești și SVSU Perieni - și trei servicii private - SPSU Cantemir Huși, SPSU Rulmenți Bârlad și SPSU Spitalul Județean Vaslui. Cele opt echipaje vor participa la următoarele probe: pista cu obstacole pe 100 m, ștafeta 4x100 m, dispozitivul de intervenție. „Obiectivele acestei competiții sunt dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și deprinderilor specifice,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: