Home » Social » Vasluiul sub lupă: Termopane… de damă

Vasluiul sub lupă: Termopane… de damă

Uimitor, dar adevărat este ce vede ochiul privitorilor. Rar ți-e dat să vezi așa ceva. Dacă afară scrie că se vând termopane, se pare că înăuntru dai de cu totul altceva… altceva pentru dame, dar sigur nu termopane, ci articole de îmbrăcăminte.

Bine că cei care se ocupă de magazin au avut măcar buna idee să scoată afară câteva manechine să poată vedea oamenii ce se vinde de fapt. La iarnă însă, când manechinele nu vor mai sta afară, trecătorii vor afla doar după ce intră în magazin că acolo nu găsesc ceea ce caută. (R.N)

Uimitor, dar adevărat este ce vede ochiul privitorilor. Rar ți-e dat să vezi așa ceva. Dacă afară scrie că se vând termopane, se pare că înăuntru dai de cu totul altceva... altceva pentru dame, dar sigur nu termopane, ci articole de îmbrăcăminte. Bine că cei care se ocupă de magazin au avut măcar buna idee să scoată afară câteva manechine să poată vedea oamenii ce se vinde de fapt. La iarnă însă, când manechinele nu vor mai sta afară, trecătorii vor afla doar după ce intră în magazin că acolo nu găsesc ceea ce caută. (R.N)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile