Home » National » România, pe primele locuri în topul celor mai petrecărețe țări în noaptea de Revelion

România, pe primele locuri în topul celor mai petrecărețe țări în noaptea de Revelion

România se află pe primele locuri într-un top al celor mai petrecărețe țări în seara de Revelion, întrucât românii, alături de locuitorii din Rusia și Ucraina, merg la culcare cel mai târziu în noaptea dintre ani, informează mirror.co.uk.

În unele orașe, petrecerea de Revelion ține până în zori, în timp ce în altele se termină înainte de miezul nopții.

În urma unui studiu realizat de compania Jawbone – care vinde brățări ce monitorizează activitatea unei persoane, reușind astfel să facă o medie a orei la care merg la culcare locuitorii din diferite țări ale lumii – s-a ajuns la concluzia că rușii sunt cei mai rezistenți în noaptea dintre ani, cu orașe ca Moscova și Sankt Petersburg în topul clasamentului. Ora la care merg la culcare locuitorii din Moscova este 3.43, în timp ce oamenii din Sankt Petersburg au tendința de a sta treji până la 3.35.

Așadar, Rusia, Ucraina și România sunt țările în care oamenii merg la culcare cel mai târziu în noaptea de Revelion.

Românii petrec în medie în noaptea de Revelion până la ora 3.55. Astfel, la miezul nopții, 96,8% din populația României se află în toiul petrecerii pentru a marca noul an, potrivit cifrelor publicate pe blogul Jawbone.

Pe de altă parte, rușii petrec în noaptea dintre ani până la ora 3.36, iar locuitorii Ucrainei se distrează de Revelion, în medie, până la ora 3.26.

De asemenea, ora medie la care merg la culcare locuitorii din Kiev (Ucraina), Buenos Aires (Argentina) și Madrid (Spania) este 3.00. Următoarele poziții în top sunt ocupate de Santiago, Barcelona, Varșovia, Mexico City și Paris.

Locuitorii orașelor din Marea Britanie nu sunt foarte petrecăreți, ora medie la care merg la culcare fiind 1.38, această țară situându-se pe locul 39 în top. În schimb, irlandezii petrec mai mult, aceștia mergând la culcare abia după ora 1.59.

Americanii și austalienii nu petrec foarte mult în noaptea de Revelion. Astfel, americanii merg la culcare în jurul orei 12.55, 30% din populație dormind înainte de miezul nopții, în timp ce australienii se culcă în jurul orei 12.53.

Sursa: mediafax.ro

România se află pe primele locuri într-un top al celor mai petrecărețe țări în seara de Revelion, întrucât românii, alături de locuitorii din Rusia și Ucraina, merg la culcare cel mai târziu în noaptea dintre ani, informează mirror.co.uk. În unele orașe, petrecerea de Revelion ține până în zori, în timp ce în altele se termină înainte de miezul nopții. În urma unui studiu realizat de compania Jawbone - care vinde brățări ce monitorizează activitatea unei persoane, reușind astfel să facă o medie a orei la care merg la culcare locuitorii din diferite țări ale lumii - s-a ajuns la concluzia…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: