Home » Justitie » I-a tăiat gâtul de la o glumă

I-a tăiat gâtul de la o glumă

Tragedie în localitatea Ulea, comuna Bogdănești. Un bârbat de 38 de ani și-a pierdut viața, pe 31 decembrie, după ce a fost înjunghiat de un cumnat. Agresorul ar fi fost deranjat de o glumă a victimei, drept pentru care a scos cuțitul și l-a lovit în zona gâtului.

Cei prezenți la fața locului au solicitat prezența unei autosanitare, anunțând incidentul la numărul unic de urgență 112.

„La sosirea colegilor mei barbatul era decedat. Avea o plagă tăiată latero-cervical și a pierdut foarte mult sânge”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui, Aurora Popa.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Tragedie în localitatea Ulea, comuna Bogdănești. Un bârbat de 38 de ani și-a pierdut viața, pe 31 decembrie, după ce a fost înjunghiat de un cumnat. Agresorul ar fi fost deranjat de o glumă a victimei, drept pentru care a scos cuțitul și l-a lovit în zona gâtului. Cei prezenți la fața locului au solicitat prezența unei autosanitare, anunțând incidentul la numărul unic de urgență 112. „La sosirea colegilor mei barbatul era decedat. Avea o plagă tăiată latero-cervical și a pierdut foarte mult sânge”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui, Aurora Popa. Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...