Home » Sanatate » Cinci persoane au fost găsite fără suflare la o stână din comuna Stănilești

Cinci persoane au fost găsite fără suflare la o stână din comuna Stănilești

Cinci persoane, dintre care patru adulți și un copil de 7 ani, au fost găsite fără viață în această dupamiază la o stână din Pogănești, comuna Stănilești. Conform polițiștilor, persoanele găsite decedate erau rude și lucrau la stână. Ultima oară când au fost văzute în viață a fost ieri, în jurul orei 16 când proprietarul a  fost să le ducă de mâncare. Cadavrele nu prezentau urme de violență, existând suspiciunea intoxicației cu monoxid de carbon provenit de la soba din încăpere.

“La 16:43 am fost sesizați prin apel la 112 că proprietarul unei stâne din Pogănești, comuna Stănilești a găsit cinci persoane decedate, dintre care patru adulți și o femeie cu vârste cuprinse între 32 și 59 de ani și un copil de 7 ani. Persoanele erau rude și lucrau la stână. Conform proprietarului stânei, ieri, în jurul orei 16, când acesta a fost să le ducă de mâncare, toți erau în viață. În încăperea în care au fost găsiți este sobă din cărămidă, însă la momentul descoperirii cadavrelor nu era jar. Cadavrele nu prezentau urme de violență, în prezent existând suspiciunea intoxicației cu monoxid de carbon” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inpectoratului de Poliție Județean Vaslui.
Cadavrele urmează să fie transportate la Insitutul de Medicină Legală pentru autopsie, urmând ulterior să fie stabilite cauzele decesului. În prezent, la stână se află polițiști din Huși și criminaliști pentru efectuarea cercetărilor la fața locului. (Roxana NĂSTASĂ)

Cinci persoane, dintre care patru adulți și un copil de 7 ani, au fost găsite fără viață în această dupamiază la o stână din Pogănești, comuna Stănilești. Conform polițiștilor, persoanele găsite decedate erau rude și lucrau la stână. Ultima oară când au fost văzute în viață a fost ieri, în jurul orei 16 când proprietarul a  fost să le ducă de mâncare. Cadavrele nu prezentau urme de violență, existând suspiciunea intoxicației cu monoxid de carbon provenit de la soba din încăpere. “La 16:43 am fost sesizați prin apel la 112 că proprietarul unei stâne din Pogănești, comuna Stănilești a găsit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: