Home » National » Avertizare meteo de precipitații care duc la depunerea de polei

Avertizare meteo de precipitații care duc la depunerea de polei

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de precipitații care duc la depunerea de polei, valabilă duminică, în mai multe județe din țară.
Până la ora 09.50 sunt vizate de avertizare județele Timiș, Arad și Caraș-Severin.
Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă o informare de ninsori, polei și intensificări ale vântului, valabilă de sâmbătă de la ora 22.00 până luni la ora 02.00. Arii extinse din Maramureș, Crișana, Transilvania și Moldova vor fi afectate de ninsori, polei și intensificări ale vântului, iar în regiunile sudice vor fi precipitații mixte ce vor favoriza depunerile de polei.
Sursa; mediafax.ro

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de precipitații care duc la depunerea de polei, valabilă duminică, în mai multe județe din țară. Până la ora 09.50 sunt vizate de avertizare județele Timiș, Arad și Caraș-Severin. Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă o informare de ninsori, polei și intensificări ale vântului, valabilă de sâmbătă de la ora 22.00 până luni la ora 02.00. Arii extinse din Maramureș, Crișana, Transilvania și Moldova vor fi afectate de ninsori, polei și intensificări ale vântului, iar în regiunile sudice vor fi precipitații mixte ce vor favoriza depunerile de polei. Sursa;…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: