Home » Sport » Atletele de aur ale Vasluiului

Atletele de aur ale Vasluiului

Anul care tocmai s-a încheiat a adus, în palmaresul Liceului cu Program Sportiv Vaslui medalii de aur, argint și bronz la concursuri naționale și internaționale.

Alexandru CROITORU

Liceul cu Program Sportiv Vaslui își păstrează în continuare tradiția de a da sportului național nume sonore care au reușit, de-a lungul timpului, să cucerească medalii la cele mai importante concursuri de profil din țară și din străinătate.

În 2014, patru atlete s-au făcut remarcate în atletismul vasluian. Prima dintre ele, Maria Magdalena Ifteni este sportiva care a reușit să ocupe primul loc la două dintre cele mai importante competeții ale anului 2014: Campionatul balcanic de juniori III, care a avut loc la Slivem, în Bulgaria și Campionatul balcanic de cros. De asemenea, Maria Ifteni a cucerit bronzul la alte două competeții importante: Campionatul balcanic juniori I, care s-a desfășurat în Grecia și Trialul Olimpic, care a avut loc la Baku, Aserbaidjan. Pe lângă aceste rezultate, sportiva vasluiană și-a mai adăugat în palmares numeroase medalii obținute la întrecerile interne.

Următoarea sportivă care a reușit să obțină rezultate remarcabile la întrecerile sportive internaționale este Diana Bogos, care a cucerit locul al II-lea la Campionatul Balcanic, proba 800 m, care a avut loc în Grecia și primul loc la ștafetă 4×400 de m, în cadrul aceleași competiții. De asemenea, Diana Bogos a obținut primul loc la concursul internațional junior III, care a avut loc în Turcia și același loc la campionatul balcanic junior II din Bulgaria, în probele de 800 m.

Alte două atlete vasluiene, Mădălin Leonte și Iasmina Mocanu sunt cele care au reușit să obțină rezultate bune și foarte bune la întrecerile sportive de profil din țară.

Anul care tocmai s-a încheiat a adus, în palmaresul Liceului cu Program Sportiv Vaslui medalii de aur, argint și bronz la concursuri naționale și internaționale. Alexandru CROITORU Liceul cu Program Sportiv Vaslui își păstrează în continuare tradiția de a da sportului național nume sonore care au reușit, de-a lungul timpului, să cucerească medalii la cele mai importante concursuri de profil din țară și din străinătate. În 2014, patru atlete s-au făcut remarcate în atletismul vasluian. Prima dintre ele, Maria Magdalena Ifteni este sportiva care a reușit să ocupe primul loc la două dintre cele mai importante competeții ale anului 2014:…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...