Home » Social » Tânăr de 19 ani, electrocutat

Tânăr de 19 ani, electrocutat

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea vasluiană Bălești, comuna Cozmești, s-a electrocutat, sâmbătă, încercând să desfacă un cablu care alimenta un bec din afara locuinței.

Întrucât cablul nu era izolat corespuzător, incidentul nefericit s-a produs. Tânărul a fost preluat de urgență de medicii vasluieni care i-au acordat primele îngrijiri medicale, însă având în vedere starea critică a pacientului, a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a-l transfera la Spitalul de Arși din București. În acest moment, prognosticul medicilor este rezervat. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragicului eveniment. (Roxana NĂSTASĂ)

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea vasluiană Bălești, comuna Cozmești, s-a electrocutat, sâmbătă, încercând să desfacă un cablu care alimenta un bec din afara locuinței. Întrucât cablul nu era izolat corespuzător, incidentul nefericit s-a produs. Tânărul a fost preluat de urgență de medicii vasluieni care i-au acordat primele îngrijiri medicale, însă având în vedere starea critică a pacientului, a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a-l transfera la Spitalul de Arși din București. În acest moment, prognosticul medicilor este rezervat. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragicului eveniment. (Roxana…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile