Home » Justitie » Mai multe infracțiuni și amenzi

Mai multe infracțiuni și amenzi

În perioada sărbătorilor, zilnic, câte 150 de polițiști vasluieni au desfășutrat activități pentru prevenirea infracționalității. Conform datelor oferite de cei de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, anul acesta s-au înregistrat mai multe infracțiuni și mai multe amenzi decât anul trecut, în perioada sărbătorilor.

Din punct de vedere al combaterii infracționalității, în ultimele două săptămâni, polițiștii vasluieni au identificat 121 de persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni, cu 35 mai multe față de perioada similară a anului trecut și au constatat 71 de infracțiuni, în special de natură judiciară, față de 34 în anul trecut.

În total, polițiștii vasluieni au aplicat peste 800 de sancțiuni contravenționale, valoarea acestora depășind 200.000 lei, în creștere față de anul trecut, când au fost aplicate 448, în valoare de aproximativ 58.000 lei.

Tot în această perioadă, polițiștii rutieri și de ordine publică au acționat, în sistem integrat, în stradă, având atât misiuni preventive, cât și de sancționare a conducătorilor auto care au încălcat legislația rutieră sau au pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic. Au fost ridicate nouă certificate de înmatriculare, iar 37 permise de conducere au fost reținute pentru abateri de la normele rutiere.

De la începutul acestui an, în județul Vaslui nicio persoană nu și-a pierdut viața în accidente rutiere, fiind înregistrat un singur eveniment rutier din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, soldat cu o persoană rănită ușor. (Roxana NĂSTASĂ)

În perioada sărbătorilor, zilnic, câte 150 de polițiști vasluieni au desfășutrat activități pentru prevenirea infracționalității. Conform datelor oferite de cei de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, anul acesta s-au înregistrat mai multe infracțiuni și mai multe amenzi decât anul trecut, în perioada sărbătorilor. Din punct de vedere al combaterii infracționalității, în ultimele două săptămâni, polițiștii vasluieni au identificat 121 de persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni, cu 35 mai multe față de perioada similară a anului trecut și au constatat 71 de infracțiuni, în special de natură judiciară, față de 34 în anul trecut. În total, polițiștii vasluieni…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile