Home » Invatamant » Sute de elevi au vacanță prelungită

Sute de elevi au vacanță prelungită

Din cauza ninsorilor abundente din ultima perioadă, sunt încă drumuri cu probleme. Cum ieri a început școala și vremea a fost tot nefavorbailă, unele unități din județ au fost închise, iar altele au avut program suspendat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), elevii navetiști de la unele școli din județ au fost trimiși acasă pentru ca vremea să nu se înrăutățească și aceștia să riște să rămână blocați. Au fost trimiși acasă elevii navetiști de la Liceul „Ion Mincu” Vaslui, de la Liceul „Cuza Vodă” Huși, elevii de la școala din Roșiești și alți 163 de elevi navetiști de la Costești și Codăești.

„A fost închisă grădinița din comuna Ștefan cel Mare, iar elevii de gimnaziu din schimbul doi nu au venit nici ei la cursuri. De asemenea, în unele cazuri directorii de școli au luat decizia de a trimite acasă elevii navetiști la ora 11, deoarece ningea abundent. Au fost probleme și la un drum din Știoborăni, comuna Solești, dar s-a rezolvat ulterior, iar la vreo cinci-șase școli au absentat mai mulți copii. În unele părți a mai fost întreruptă lumina, în altele centrala nu a mers pentru câteva ore, dar sperăm să nu mai fie probleme”, a declarat Gabriela Plăcintă, inspector școlar general al ISJ Vaslui.

Astăzi, cursurile la Liceul „Ion Mincu” sunt suspendate deoarece unitatea are foarte mulți elevi navetiști. Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului Vaslui, în județ nu există drumuri blocate, dar pe multe dintre artere se circulă în condiții de iarnă. (Roxana NĂSTASĂ)

Din cauza ninsorilor abundente din ultima perioadă, sunt încă drumuri cu probleme. Cum ieri a început școala și vremea a fost tot nefavorbailă, unele unități din județ au fost închise, iar altele au avut program suspendat. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), elevii navetiști de la unele școli din județ au fost trimiși acasă pentru ca vremea să nu se înrăutățească și aceștia să riște să rămână blocați. Au fost trimiși acasă elevii navetiști de la Liceul „Ion Mincu” Vaslui, de la Liceul „Cuza Vodă” Huși, elevii de la școala din Roșiești și alți 163 de elevi navetiști de la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. cum adica nu exzista drumuri blocate cine v-a mințit ?
    am fost personal pe DJ 207E ESTE BLOCAT
    DN15D NEGRSTI-VASLUI este deschis circulatiei dar bate
    este frig chiar ger in Vaslui

%d blogeri au apreciat: