Home » Justitie » Chercheliții la volan au scăpat ca prin urechile acului

Chercheliții la volan au scăpat ca prin urechile acului

Niciunui conducător auto nu i s-a întocmit dosar penal în zona Bârladului pentru conducere sub influența alcoolului în perioada sărbătorilor. Nici în perioada Crăciunului, nici a Revelionului, nu au fost depistați în trafic șoferi cu alcoolemia mai mare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu toate că au fost efectuate dese controale atât pe timpul zilei cât și al nopții, se pare că sfârșitul de an i-a găsit oarecum disciplinați pe șoferi. Au fost înregistrate cinci cazuri de conducători auto depistați cu alcoolemie de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cărora li s-au suspendat permisele de conducere și li s-au aplicat amenzi contravenționale. Niciunui șofer nu i s-a întocmit, însă, dosar penal”, a declarat comisar-șef Costică Fânaru, șeful Biroului Poliției Rutiere Bârlad.

De pe 25 decembrie până ieri, au fost înregistrate în Bârlad și zonele arondate 70 de contravenții pentru opriri neregulamentare, nefolosirea centurii, lipsa actelor și utilizarea telefonului mobil în timpul șofatului. Zeci de șoferi au fost surprinși în această perioadă vorbind la telefon în timp ce conduceau pe drumurile publice. (Mihaela NICULESCU)

Niciunui conducător auto nu i s-a întocmit dosar penal în zona Bârladului pentru conducere sub influența alcoolului în perioada sărbătorilor. Nici în perioada Crăciunului, nici a Revelionului, nu au fost depistați în trafic șoferi cu alcoolemia mai mare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Cu toate că au fost efectuate dese controale atât pe timpul zilei cât și al nopții, se pare că sfârșitul de an i-a găsit oarecum disciplinați pe șoferi. Au fost înregistrate cinci cazuri de conducători auto depistați cu alcoolemie de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cărora li s-au suspendat permisele…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...