Home » World » Cuba a eliberat deținuții politici, anunță Departamentul de Stat

Cuba a eliberat deținuții politici, anunță Departamentul de Stat

Regimul din Cuba a dat curs solicitării Statelor Unite, eliberând deținuții politici, în cadrul măsurilor de apropiere la nivel bilateral, anunță Departamentul de Stat, citat de AFP.

„Unii deținuți politici au fost deja eliberați”, a declarat Jennifer Psaki, purtătorul de cuvânt al diplomației americane. Statele Unite au cerut luni Cubei să elibereze 53 de persoane care ar fi deținute pe criterii politice. „Vrem ca acest caz să se încheie cât mai curând”, a insistat oficialul american, fără a preciza câte persoane au fost eliberate. Statele Unite și Cuba au anunțat pe 17 decembrie 2014 normalizarea relațiilor diplomatice.

Sursa: mediafax.ro

Regimul din Cuba a dat curs solicitării Statelor Unite, eliberând deținuții politici, în cadrul măsurilor de apropiere la nivel bilateral, anunță Departamentul de Stat, citat de AFP. "Unii deținuți politici au fost deja eliberați", a declarat Jennifer Psaki, purtătorul de cuvânt al diplomației americane. Statele Unite au cerut luni Cubei să elibereze 53 de persoane care ar fi deținute pe criterii politice. "Vrem ca acest caz să se încheie cât mai curând", a insistat oficialul american, fără a preciza câte persoane au fost eliberate. Statele Unite și Cuba au anunțat pe 17 decembrie 2014 normalizarea relațiilor diplomatice. Sursa: mediafax.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile