Home » Social » Traficant de minore, împărțitor de agheasmă

Traficant de minore, împărțitor de agheasmă

Ieri, de Bobotează, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” Vaslui, agheasma a fost împărțită credincioșilor de către Dumitru Baciu, unul dintre groparii din Cimitirului Eternitatea. Anul trecut, Baciu a fost condamnat de Tribunalul Vaslui, la trei ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, pentru trafic de minore, după ce, el și cu soția sa, Adriana Baciu, au racolat două fete pe care le trimiteau „la produs”.

Fetele, una de 31 de ani, cealaltă de 14, aflate în situații dificile, au devenit sclavele soților Baciu, care le-au ademenit promițându-le mâncare și loc de dormit.

Ieri, însă, Dumitru Baciu parcă era alt om. A împărțit busuioc oamenilor înainte să le dea agheasmă, a umplut apoi sticle cu apă sfințită, a făcut ordine și a ajutat când a fost nevoie. (A.C.)

Ieri, de Bobotează, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” Vaslui, agheasma a fost împărțită credincioșilor de către Dumitru Baciu, unul dintre groparii din Cimitirului Eternitatea. Anul trecut, Baciu a fost condamnat de Tribunalul Vaslui, la trei ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, pentru trafic de minore, după ce, el și cu soția sa, Adriana Baciu, au racolat două fete pe care le trimiteau "la produs". Fetele, una de 31 de ani, cealaltă de 14, aflate în situații dificile, au devenit sclavele soților Baciu, care le-au ademenit promițându-le mâncare și loc de dormit. Ieri, însă, Dumitru Baciu parcă era alt om.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: