Home » Sanatate » Copil lovit de cal, transportat la Iași cu un elicopter SMURD

Copil lovit de cal, transportat la Iași cu un elicopter SMURD

Un copil în vârstă de 12 ani, din localitatea vasluiană Fundătura, comuna Delești, a fost lovit de cal, ieri, fiind solicitat un elicopter SMURD pentru a-l transporta la un spital din Iași.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, după ce a fost lovit cu copita de un cal, care aparține familiei băiatului.

„Echipajul nostru a pornit către acest caz, dar având în vedere că se circulă destul de greu s-a luat decizia chemării elicopterului SMURD. Am ținut cont și de faptul că era vorba despre un traumatism cranio-cerebral grav și de vârsta fragedă a victimei. Copilul urmează să fie transportat la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din județul Iași”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa. (Roxana NĂSTASĂ)

Un copil în vârstă de 12 ani, din localitatea vasluiană Fundătura, comuna Delești, a fost lovit de cal, ieri, fiind solicitat un elicopter SMURD pentru a-l transporta la un spital din Iași. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, după ce a fost lovit cu copita de un cal, care aparține familiei băiatului. „Echipajul nostru a pornit către acest caz, dar având în vedere că se circulă destul de greu s-a luat decizia chemării elicopterului SMURD. Am ținut cont și de faptul că era vorba despre un traumatism cranio-cerebral grav și de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: