Home » Justitie » Doi minori au furat un cal și o vacă

Doi minori au furat un cal și o vacă

Doi copii au fost depistați de polițiști la scurt timp după ce au furat două animale dintr-o anexă a unei locuințe din comuna Fălciu. Polițiștii au predat proprietarului animalele furate.

În noaptea de 5 spre 6 ianuarie, polițiști din cadrul Postului de Poliție Fălciu și Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu, aflați în serviciul de patrulare pe raza localității Rânzești, au depistat doi minori, ambii în vârstă de 15 ani, domiciliați în localitatea Cîrja, suburbie a orașului Murgeni, care au comis o infracțiune de furt dintr-o anexă a unei locuințe.

Polițiștii au stabilit faptul că pe timp de noapte, cei doi minori au intrat în grădina unui persoane din localitatea Rânzești, comuna Fălciu și au furat un cal și o vacă pe care urmau să le transporte în localitatea de domiciliu. Animalele au fost recuperate de polițiști și predate părții vătămate. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. (R.N.)

Doi copii au fost depistați de polițiști la scurt timp după ce au furat două animale dintr-o anexă a unei locuințe din comuna Fălciu. Polițiștii au predat proprietarului animalele furate. În noaptea de 5 spre 6 ianuarie, polițiști din cadrul Postului de Poliție Fălciu și Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu, aflați în serviciul de patrulare pe raza localității Rânzești, au depistat doi minori, ambii în vârstă de 15 ani, domiciliați în localitatea Cîrja, suburbie a orașului Murgeni, care au comis o infracțiune de furt dintr-o anexă a unei locuințe. Polițiștii au stabilit faptul că pe timp de noapte, cei doi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile