Home » National » Persoanele căutate în lacul Siutghiol erau la pescuit și au fugit când au văzut echipajele ISU

Persoanele căutate în lacul Siutghiol erau la pescuit și au fugit când au văzut echipajele ISU

Operațiunea de salvare de pe lacul Siutghiol, unde se presupunea că trei persoane ar fi căzut în apa înghețată, a fost sistată, miercuri seară, după ce polițiștii au stabilit că cei trei se aflau pe lac, la pescuit, și au fugit când au văzut echipele de intervenție, a declarat Raed Arafat.

Raed Arafat a mai precizat, pentru MEDIAFAX, că viața celor trei nu a fost niciun moment pusă în pericol. Operațiunile de căutare a celor trei bărbați care ar fi căzut în lacul Siutghiol din Mamaia au fost oprite după ce polițiștii i-au identificat pe cei trei și apoi i-au informat pe salvatori că aceștia sunt în viață, transmite corespondentul MEDIAFAX. Cei trei bărbați au fost căutați mai multe ore de pompierii și scafandri ISU, fiind ulterior identificați de polițiști. Bărbații au declarat că au mers pe lac și s-au uitat să vadă dacă pot să facă copci în gheață pentru a da la pește, iar apoi au plecat acasă. Cei trei sunt din orașul Ovidiu, aflat în partea opusă zonei în care s-au desfășurat operațiunile de căutare. Ei au declarat că nu au cunoscut amploarea acțiunii de căutare.

Oamenii legii precizează că este posibil ca cei trei să fi fost braconieri, să se fi speriat și să fi fugit atunci când au văzut echipele de salvatori ajunse în zonă.

Sursa: mediafax.ro

Operațiunea de salvare de pe lacul Siutghiol, unde se presupunea că trei persoane ar fi căzut în apa înghețată, a fost sistată, miercuri seară, după ce polițiștii au stabilit că cei trei se aflau pe lac, la pescuit, și au fugit când au văzut echipele de intervenție, a declarat Raed Arafat. Raed Arafat a mai precizat, pentru MEDIAFAX, că viața celor trei nu a fost niciun moment pusă în pericol. Operațiunile de căutare a celor trei bărbați care ar fi căzut în lacul Siutghiol din Mamaia au fost oprite după ce polițiștii i-au identificat pe cei trei și apoi i-au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: