Home » Social » Copilul meu – Roxana este un foarte bun recitator

Copilul meu – Roxana este un foarte bun recitator

Roxana are 10 ani și este cel mai mare copil al familiei Iftene. Fetița mai are doi frați, pe Tudor și Florin, cu care se înțelege foarte bine și se joacă mai tot timpul.

De fel, Roxana este o fetiță foarte cuminte și ascultătoare, dar și foarte cochetă după cum se poate observa și în fotografie. Este în clasa a IV-a și îi place mult la școală, iar în ceea ce privește materiile, matematica este pe gustul ei. Roxanei îi mai place și să deseneze, dar și să recite poezii, fiind lăudată că este un foarte bun recitator.

Când e acasă, după ce și-a pus bine la punct temele, micuței îi place să se joace la calculator sau la tabletă, dar și să-i fie ajutor în bucătărie mamei. În weekend și în vacanțe, Roxanei îi place mult să stea la bunici împreună cu frații ei, loc unde copiii se simt în largul lor și au parte de toată dragostea și afecțiunea. (Roxana NĂSTASĂ)

Roxana are 10 ani și este cel mai mare copil al familiei Iftene. Fetița mai are doi frați, pe Tudor și Florin, cu care se înțelege foarte bine și se joacă mai tot timpul. De fel, Roxana este o fetiță foarte cuminte și ascultătoare, dar și foarte cochetă după cum se poate observa și în fotografie. Este în clasa a IV-a și îi place mult la școală, iar în ceea ce privește materiile, matematica este pe gustul ei. Roxanei îi mai place și să deseneze, dar și să recite poezii, fiind lăudată că este un foarte bun recitator. Când e…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: