Home » Social » Locuri de muncă vacante

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui are, în prezent, în evidență, 54 de locuri de muncă vacante.

La Agenția Locală Vaslui sunt 10 locuri de muncă, toate în domeniul confecțiilor, la Agenția Locală Bârlad, 41 de locuri de muncă vacante și la Agenția Locală Huși, trei locuri.

La nivel județean, există nouă locuri de muncă pentru care se solicită persoane cu studii superioare, toate fiind la SC Rulmenți Bârlad S.A, în meserii precum inginer economist, programator, proiectant inginer mecanic, logistician gestiune flux, inginer prelucrări metalurgice, subinginer mecanic . Pentru studii medii și profesionale sunt oferite 45 locuri de muncă, în meserii precum zidar rosar-tencuitor, dulgher (exclusiv restaurator), fierar betonist, șofer, confectioner produse textile, muncitor necalificat în confecții.

Așadar, la Huși, se caută un șofer de autoturisme și camionete, și doi muncitori în activitatea de gospodărire a spanului la primărie, la Vaslui se caută cinci confecționeri de produse textile și cinci muncitori necalificați în confecții, restul locurilor de muncă, în meseriile menționate anterior, pentru cei cu studii medii, precum și cei cu studii superioare, fiind la Bârlad. (Roxana NĂSTASĂ)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui are, în prezent, în evidență, 54 de locuri de muncă vacante. La Agenția Locală Vaslui sunt 10 locuri de muncă, toate în domeniul confecțiilor, la Agenția Locală Bârlad, 41 de locuri de muncă vacante și la Agenția Locală Huși, trei locuri. La nivel județean, există nouă locuri de muncă pentru care se solicită persoane cu studii superioare, toate fiind la SC Rulmenți Bârlad S.A, în meserii precum inginer economist, programator, proiectant inginer mecanic, logistician gestiune flux, inginer prelucrări metalurgice, subinginer mecanic . Pentru studii medii și profesionale sunt oferite 45 locuri…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: