Home » Administratie » Vasluiul sub lupă – Gunoierii, în vacanță sau înzăpeziți?

Vasluiul sub lupă – Gunoierii, în vacanță sau înzăpeziți?

Din cauza vremii nefavorabile, muncitorii de la Salubrizare și-au luat o vacanță binemeritată. Dacă elevii nu se pot deplasa la școli din cauza drumurilor impracticabile, prelungindu-și astfel vacanța, cei care se ocupă de gospodărirea orașului s-au gândit că ar fi discriminare dacă nu ar sta și ei acasă. Zis și făcut, din câte se pare. După sărbători, au mai făcut o pauză, că doar n-o arde țara acum.

Și uite-așa, s-au format adevărați munți de gunoaie, cum e, de exemplu, cel din imagine, de pe strada Vasile Alecsandri din Vaslui. Peisajul dezolant demonstrează, încă odată, dacă mai era nevoie, nepăsarea unora, dar și nesimțirea altora care, din lipsă de educație aruncă gunoiul în mod iresponsabil și ne oferă asemenea priveliști care nu ne onorează sub nicio formă. (R.N.)

Din cauza vremii nefavorabile, muncitorii de la Salubrizare și-au luat o vacanță binemeritată. Dacă elevii nu se pot deplasa la școli din cauza drumurilor impracticabile, prelungindu-și astfel vacanța, cei care se ocupă de gospodărirea orașului s-au gândit că ar fi discriminare dacă nu ar sta și ei acasă. Zis și făcut, din câte se pare. După sărbători, au mai făcut o pauză, că doar n-o arde țara acum. Și uite-așa, s-au format adevărați munți de gunoaie, cum e, de exemplu, cel din imagine, de pe strada Vasile Alecsandri din Vaslui. Peisajul dezolant demonstrează, încă odată, dacă mai era nevoie, nepăsarea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile