Home » Social » Copilul meu – Oanei îi plac pisicile și cățelușii

Copilul meu – Oanei îi plac pisicile și cățelușii

Oana Gabriela are 5 ani și, alături de surioara ei mai mică, este mândria familiei Obreja. Micuța este foarte vorbăreață și îi place tare mult să fie în preajma copiilor, motiv pentru care nu ratează niciun moment de acest gen.

Denisa și Ana sunt cele mai bune prietene ale ei și împreună fac cea mai bună echipă. Oanei îi plac mult acadelele și, ca orice fetiță, îi adoră păpușile. Mai mult îi plac, însăî, pisicuțele și cățelușii, cu care și-ar petrece tot timpul din lume jucându-se. Cuminte de fel, Oana ne-a mărturisit că din când în când îi mai supără pe părinți spărgând câte o cană, un castron sau un tablou. E certată, dar îi trece repede. Și ei și părinților, care nu au cum să fie supărați pe un așa copil.

Când o să fie mare, micuța vrea să fie șoferiță. De meserie, nu amatoare! (Roxana NĂSTASĂ)

Oana Gabriela are 5 ani și, alături de surioara ei mai mică, este mândria familiei Obreja. Micuța este foarte vorbăreață și îi place tare mult să fie în preajma copiilor, motiv pentru care nu ratează niciun moment de acest gen. Denisa și Ana sunt cele mai bune prietene ale ei și împreună fac cea mai bună echipă. Oanei îi plac mult acadelele și, ca orice fetiță, îi adoră păpușile. Mai mult îi plac, însăî, pisicuțele și cățelușii, cu care și-ar petrece tot timpul din lume jucându-se. Cuminte de fel, Oana ne-a mărturisit că din când în când îi mai supără…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: