Home » Justitie » Duși după gratii pentru executarea pedepsei

Duși după gratii pentru executarea pedepsei

Pe 8 ianuarie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri și Postului de Poliție Epureni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Acesta a fost emis de Judecătoria Bârlad pe numele lui Ionel C., în vârstă de 23 ani, din comuna Epureni. Bărbatul a fost condamnat de instanță la executarea pedepsei de doi ani închisoare, după ce, în luna noiembrie 2012, a smuls mai mulți puieți de salcâm pe care i-a transportat la locuință, iar în luna ianuarie 2013, a tăiat araci de esență salcâm de pe o suprafață de teren ce aparținea unei persoane din comuna Epureni. Ionel C. a fost condus la penitenciar în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Un alt infractor, Ioan V., de 46 ani, din satul Toporăști, comuna Pungești, a fost condamnat de Judecătoria Vaslui la pedeapsa de 1.168 zile închisoare pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Mandatul de executare a pedepsei închisorii a fost pus în aplicare, vineri, de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui – Compartimentul Urmăriri și Postului de Poliție Pungești. Bărbatul a fost condus la penitenciar în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească. (R.N.)

Pe 8 ianuarie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri și Postului de Poliție Epureni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost emis de Judecătoria Bârlad pe numele lui Ionel C., în vârstă de 23 ani, din comuna Epureni. Bărbatul a fost condamnat de instanță la executarea pedepsei de doi ani închisoare, după ce, în luna noiembrie 2012, a smuls mai mulți puieți de salcâm pe care i-a transportat la locuință, iar în luna ianuarie 2013, a tăiat araci de esență salcâm de pe o suprafață de teren ce…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...