Home » Administratie » Vaslui și Constanța, județele fără taxe online

Vaslui și Constanța, județele fără taxe online

Într-o Românie modernă, doar un locuitor al țării dintr-o sută își achită taxele la stat folosind internetul. Restul stau la cozi și se plâng că trebuie să aștepte la ghișee. Potrivit unor rapoarte întocmite la nivel național, județele Vaslui și Constanța nu dispun de servicii online de plată a taxelor datorate statului.

În prezent, Primăria municipiului Vaslui se străduiește să pună la punct un sistem de plată a taxelor locale, prin intermediul unor bănci, însă acesta ar putea deveni funcțional abia pe la finele lunii februarie 2015. În general, foarte mulți vasluieni nu cunosc faptul că se pot achita taxe pe internet. Alții, chiar dacă știu, preferă să achite în numerar, deoarece nu se încred în sistemele de plată pe internet.

Cu alte cuivinte, mai bine stau la cozi interminabile decât să-și achite dărie către stat de pe orice aparat cu acces la inrternet (PC, laptop, tabletă, smartphone). (Bogdan RUSU)

Într-o Românie modernă, doar un locuitor al țării dintr-o sută își achită taxele la stat folosind internetul. Restul stau la cozi și se plâng că trebuie să aștepte la ghișee. Potrivit unor rapoarte întocmite la nivel național, județele Vaslui și Constanța nu dispun de servicii online de plată a taxelor datorate statului. În prezent, Primăria municipiului Vaslui se străduiește să pună la punct un sistem de plată a taxelor locale, prin intermediul unor bănci, însă acesta ar putea deveni funcțional abia pe la finele lunii februarie 2015. În general, foarte mulți vasluieni nu cunosc faptul că se pot achita taxe…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Primăria Vaslui a acordat Spitalului Județean peste un milion de lei pentru achiziția de echipamente medicale

de Dănuț CIOBANU  Primăria Vaslui continuă să sprijine cu ...

Copil de trei ani, din Bălteni, mușcat de mai multe ori, de cap și gât, de un câine

Un copil de trei ani, din județul Bălteni, a ...

Suntem condamnați la sărăcie? Statisticile arată din nou rău pentru județul Vaslui. Conform ultimelor date, PIB-ul județului din perioada 2000-2017 este cel mai scăzut din regiune.

Mihai Botez, Deputatul USR de Vaslui și candidat pentru ...