Home » Invatamant » Toate școlile și-au deschis porțile

Toate școlile și-au deschis porțile

Dacă săptămâna trecută sute de elevi au lipsit de la cursuri din cauza vremii nefavorabile, de săptămâna aceasta lucrurile au intrat pe un făgaș normal. De ieri, toate unitățile de învățământ din județ și-au redeschis porțile. Temperaturile ridicate au rezolvat problema drumurilor, iar elevii au putut ajunge la școală.

„Nu mai sunt probleme. Nu mai este închisă nicio unitate de învățământ. Doar câțiva elevi de la Solești nu au putut ajunge la școală azi (n.r. ieri)” a declarat inspectorul pe management, Constantin Turcu.

Din păcate, pentru cei care se bucurau că au avut parte de vacanță prelungită, veștile nu sunt chiar pe măsura așteptărilor lor. Materia pierdută va fi recuperată în zilele de sâmbătă. (Roxana NĂSTASĂ)

Dacă săptămâna trecută sute de elevi au lipsit de la cursuri din cauza vremii nefavorabile, de săptămâna aceasta lucrurile au intrat pe un făgaș normal. De ieri, toate unitățile de învățământ din județ și-au redeschis porțile. Temperaturile ridicate au rezolvat problema drumurilor, iar elevii au putut ajunge la școală. „Nu mai sunt probleme. Nu mai este închisă nicio unitate de învățământ. Doar câțiva elevi de la Solești nu au putut ajunge la școală azi (n.r. ieri)” a declarat inspectorul pe management, Constantin Turcu. Din păcate, pentru cei care se bucurau că au avut parte de vacanță prelungită, veștile nu sunt…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: