Home » Social » Vasluiul sub lupă – Sfatul zilei: cum să scapi de pomul de iarnă!

Vasluiul sub lupă – Sfatul zilei: cum să scapi de pomul de iarnă!

În fiecare an, după sărbători, în orașele din județ se vede cât de educați sunt unii români. Zilele trecute, un vasluian născut în peșteră și urbanizat de sistemul democratic a scăpat de bradul de sărbători aruncându-l de la balconul unui bloc din spatele sediului Direcției Județene a Finanțelor Publice.

Că doar nu putea să-și murdărească țolicele din casă cu acele coniferului aferent sărbătorilor de iarnă. Din păcate, arborele decedat nu a aterizat pe sol, ci într-un copac, în ciuda celui care l-a zvârlit de la etaj. Acesta nu este singurul caz de acest gen, căci “Carpathian Garden” este plină de uscături. (Bogdan RUSU)

În fiecare an, după sărbători, în orașele din județ se vede cât de educați sunt unii români. Zilele trecute, un vasluian născut în peșteră și urbanizat de sistemul democratic a scăpat de bradul de sărbători aruncându-l de la balconul unui bloc din spatele sediului Direcției Județene a Finanțelor Publice. Că doar nu putea să-și murdărească țolicele din casă cu acele coniferului aferent sărbătorilor de iarnă. Din păcate, arborele decedat nu a aterizat pe sol, ci într-un copac, în ciuda celui care l-a zvârlit de la etaj. Acesta nu este singurul caz de acest gen, căci “Carpathian Garden” este plină de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile