Home » Social » Copilul meu – Miruna este foarte inteligentă

Copilul meu – Miruna este foarte inteligentă

Miruna are 11 ani și este cel mai mare copil al familiei Vasile. Este în clasa a IV-a și îi place foarte mult școala. Este o fetiță silitoare, își face tot timpul temele și obține întotdeauna rezultate foarte bune, mulți lăudând-o că este foarte inteligentă. Pe părinți, fetița îi ascultă tot timpul și nu le creează niciodată probleme.

Atunci când este acasă, Miruna își petrece timpul cu fratele ei mai mic, Cosmin, cu care se înțelege foarte bine sau cu verișoara ei, Andreea. Mirunei îi mai place și să stea la calculator, să se plimbe sau să o ajute pe mama la bucătărie. (R.N.)

Miruna are 11 ani și este cel mai mare copil al familiei Vasile. Este în clasa a IV-a și îi place foarte mult școala. Este o fetiță silitoare, își face tot timpul temele și obține întotdeauna rezultate foarte bune, mulți lăudând-o că este foarte inteligentă. Pe părinți, fetița îi ascultă tot timpul și nu le creează niciodată probleme. Atunci când este acasă, Miruna își petrece timpul cu fratele ei mai mic, Cosmin, cu care se înțelege foarte bine sau cu verișoara ei, Andreea. Mirunei îi mai place și să stea la calculator, să se plimbe sau să o ajute pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: