Home » Social » A crescut numărul căsătoriilor în Vaslui

A crescut numărul căsătoriilor în Vaslui

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Primăriei municipiului Vaslui, tot mai multe cupluri din oraș au hotărât să-și unească destinele și tot mai puține s-au reîntors la Starea Civilă pentru divorț pe cale admnistrativă.

Dacă în anul 2014, în Vaslui, la nivelul Oficiului stării civile s-au înregistrat un număr de 335 căsătorii, în 2013 au fost oficiate 229, cu 36 mai puține. De asemenea, numărul divorțurilor pe cale administrativă s-a diminuat, de la 12 în anul 2013, la șapte în 2014.

Trebuie știut că la Primăria municipiului Vaslui sunt înregistrate doar divorțurile cuplurilor care nu au minori în întreținere, iar taxa pentru astfel de situații este de 600 de lei.

De la la începutul acestui an până în prezent au fost oficiate cinci căsătorii și nu s-a înregistrat niciun divorț pe cale administrativă. (Roxana NĂSTASĂ)

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Primăriei municipiului Vaslui, tot mai multe cupluri din oraș au hotărât să-și unească destinele și tot mai puține s-au reîntors la Starea Civilă pentru divorț pe cale admnistrativă. Dacă în anul 2014, în Vaslui, la nivelul Oficiului stării civile s-au înregistrat un număr de 335 căsătorii, în 2013 au fost oficiate 229, cu 36 mai puține. De asemenea, numărul divorțurilor pe cale administrativă s-a diminuat, de la 12 în anul 2013, la șapte în 2014. Trebuie știut că la Primăria municipiului Vaslui sunt înregistrate doar divorțurile cuplurilor care nu au minori în întreținere, iar taxa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile