Home » Social » Copilul meu – Darius vrea să fie șofer de curse

Copilul meu – Darius vrea să fie șofer de curse

Darius are patru ani și jumătate și o gropiță în obraji care farmecă pe toată lumea. Cuminte și isteț de fel, băiețelul își ascultă părinții și îi place mult la grădiniță, motiv pentru care nu lipsește deloc.

Ca oricărui copil, lui Darius îi plac mult jucăriile, dar atât de mult încât nu prea vrea să le împartă cu nimeni, nici măcar cu sora lui mai mică, Bianca. Când aceasta este prin preajmă, băiețelul ascunde tot, chiar și cu riscul de a fi certat de părinți. Pasionat de mașini, Darius vrea să-și ducă visul până la capăt și atunci când va crește mare să ajungă șofer de curse. (R.N.)

Darius are patru ani și jumătate și o gropiță în obraji care farmecă pe toată lumea. Cuminte și isteț de fel, băiețelul își ascultă părinții și îi place mult la grădiniță, motiv pentru care nu lipsește deloc. Ca oricărui copil, lui Darius îi plac mult jucăriile, dar atât de mult încât nu prea vrea să le împartă cu nimeni, nici măcar cu sora lui mai mică, Bianca. Când aceasta este prin preajmă, băiețelul ascunde tot, chiar și cu riscul de a fi certat de părinți. Pasionat de mașini, Darius vrea să-și ducă visul până la capăt și atunci când va…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile