Home » Sport » Cupa „Unirii” la tenis de câmp

Cupa „Unirii” la tenis de câmp

La finele săptămânii, se va desfășura a IV-a ediție a Cupei „Unirii” la tenis de câmp, organizată de Primăria Bârlad în colaborare cu Asociația Națională „Tenis Partener”. Cei mai buni concurenți vor primi diplome, cupe și medalii din partea primăriei.

Este pentru a IV-a oară când Primăria Bârlad împreună cu «Tenis Partener» organizează o competiție de tenis de câmp atât pentru juniori, cât și pentru seniori. Împreună cu această asociație, am organizat în ultimii ani și concursuri pentru copii până-n 10 ani. De această dată, pe 17 și 18 ianuarie se vor întrece în sala de sport de la școala «George Tutoveanu» atât juniorii, cât și seniorii. Meciurile se vor juca la dublu, avem înscrise 8 cupluri care vor evolua la nivelurile 6 și 7”, a declarat Adrian Trandafir, responsabil cu organizarea turneului.

Meciurile vor începe la ora 8.30. Competițiile de acest gen la tenis de câmp se organizează pentru copii de la 4 ani până la seniori, fără limită de vârstă, pe mai multe nivele, de la IV (începători) până șa nivelul IX (profesioniști).

La Bârlad, cei mai mulți participanți se situează la nivelurile 6 și 7 de pregătire, de aceea competiția va fi organizată pentru cele două niveluri. Vor participa concurenți din Bârlad, Tecuci, Adjud, Iași și Vaslui, concurenți care se pregătesc intens pentru a face performanță în tenisul de câmp.

Pe 7 și 8 februarie, așteptăm iubitorii tenisului de câmp, de astă dată copii până în 10 ani, la a IV-a ediție a competiției de acest gen, organizată tot în parteneriat cu «Tenis Partener»”, a mai spus Adrian Trandafir.

Acesta a mai declarat că Primăria va încerca să organizeze anual șase competiții de tenis de câmp. Pe baza rezultatelor obținute în meciuri, se vor întocmi clasamente naționale, astfel încât fiecare sportiv să știe exact pe ce loc valoric se situează. (Mihaela NICULESCU)

La finele săptămânii, se va desfășura a IV-a ediție a Cupei „Unirii” la tenis de câmp, organizată de Primăria Bârlad în colaborare cu Asociația Națională „Tenis Partener”. Cei mai buni concurenți vor primi diplome, cupe și medalii din partea primăriei. „Este pentru a IV-a oară când Primăria Bârlad împreună cu «Tenis Partener» organizează o competiție de tenis de câmp atât pentru juniori, cât și pentru seniori. Împreună cu această asociație, am organizat în ultimii ani și concursuri pentru copii până-n 10 ani. De această dată, pe 17 și 18 ianuarie se vor întrece în sala de sport de la școala…

Review Overview

About Mihai Vasile

4 comments

  1. de ce nu spuneti si ca aceste competitii sunt pentru amatori!!! profesionistii joaca la concursurile din cadrul federatiei romane de tenis si clasamentul de acolo conteaza la nivel national.

  2. e dat dracu titi ,organizeaza competitii numai ca sa joace el ,nu-i ajung terenurile din gradina vara ,ocupa si salile de sport iarna !copii unde sa se mai duca la sport ? ii doare la palarie ca numai 2 scoli au sali de sport ! daca tot nu au ,ce mai este sa luam noi cu japca ,asa zisa lume buna a barladului !!!!!!!!!

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...