Home » Social » Incendiu la un depozit de furaje. Proprietarul a leșinat!

Incendiu la un depozit de furaje. Proprietarul a leșinat!

Alaltăseară, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje dintr-o gospodărie de pe strada Nucului, din orașul Negrești.

Pentru localizarea, protejarea vecinătăților și  lichidarea incendiului,  la fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă, cu cinci subofițeri din cadrul Gărzii II Negrești. La momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la un stog de furaje, de aproximativ patru tone, cu risc de extindere către alte două stoguri și la adăpostul de animale. În timpul intervenției de stingere, pompierii au fost nevoiți să acorde ajutor medical proprietarului, care, din cauza fumului, a leșinat. Până la sosirea ambulanței, pompierii au reușit să-l readucă în simțiri, iar după evaluarea medicală făcută de echipajul SAJ sosit la fața locului, proprietarul a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Focul a distrus aproximativ patru tone de furaje, reușindu-se salvarea a altor zece tone de furaje și adăpostului de animale amplasat în imediata apropiere. (R.N.)

Alaltăseară, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje dintr-o gospodărie de pe strada Nucului, din orașul Negrești. Pentru localizarea, protejarea vecinătăților și  lichidarea incendiului,  la fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă, cu cinci subofițeri din cadrul Gărzii II Negrești. La momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la un stog de furaje, de aproximativ patru tone, cu risc de extindere către alte două stoguri și la adăpostul de animale. În…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: