Home » Justitie » Vasluian reținut pentru furt și înșelăciune

Vasluian reținut pentru furt și înșelăciune

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipul Vaslui a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și înșelăciune.

Conform polițiștilor vasluieni, Sorin Z. a sustras, în luna septembrie 2014, din incinta unei săli de sport un rucsac ce conținea un telefon mobil, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte și cheile unui autoturism. De asemenea, acesta este bănuit și de faptul că în luna octombrie 2014 a contactat telefonic un bărbat căruia i-a relatat o situație mincinoasă cu privire la faptul că are un copil bolnav, iar acesta necesită o intervenție chirugicală la o unitate medicală din municipiul Iași. Sorin Z. a solicitat atunci și a primit 200 lei, sumă pe care a cheltuit-o în scop personal. (R.N.)

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipul Vaslui a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și înșelăciune. Conform polițiștilor vasluieni, Sorin Z. a sustras, în luna septembrie 2014, din incinta unei săli de sport un rucsac ce conținea un telefon mobil, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte și cheile unui autoturism. De asemenea, acesta este bănuit și de faptul că în luna octombrie 2014 a contactat telefonic un bărbat căruia i-a relatat o situație mincinoasă cu privire la faptul că are un copil bolnav, iar acesta necesită o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: