Home » Social » Vasluiul sub lupă – Tradiția porcului… (de) la oraș

Vasluiul sub lupă – Tradiția porcului… (de) la oraș

Plecați de la țară, unii locuitori ai municipiului Vaslui rămân cu mintea și sufletul tot acolo. Aceste personaje demne de un roman umoristic, se manifestă în public.

Și într-un mod haios, dar greu de digerat de oamenii cu glagore. Unul dintre ei s-a gândit să-și afume porcul fix în fața blocului în care locuiește. Și-a încropit o afumătoare și s-a pus pe treabă. După ce și-a băgat șuncile în casă, țărășeanul a abandonat afumătoarea exact la locul faptei. Frumoase tradiții încep să se mai nască în urbea vasluiană! (Bogdan RUSU)


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Plecați de la țară, unii locuitori ai municipiului Vaslui rămân cu mintea și sufletul tot acolo. Aceste personaje demne de un roman umoristic, se manifestă în public. Și într-un mod haios, dar greu de digerat de oamenii cu glagore. Unul dintre ei s-a gândit să-și afume porcul fix în fața blocului în care locuiește. Și-a încropit o afumătoare și s-a pus pe treabă. După ce și-a băgat șuncile în casă, țărășeanul a abandonat afumătoarea exact la locul faptei. Frumoase tradiții încep să se mai nască în urbea vasluiană! (Bogdan RUSU)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura