Home » Social » Copilul meu – Ștefania, fetița cu părul blond și ochii mari

Copilul meu – Ștefania, fetița cu părul blond și ochii mari

Șefania este mezina familiei Crâșmariu. Este o fetiță cuminte și acultătoare și aduce mereu zâmbete pe chipul celor dragi cu gingășia sa. Fetița cu părul blond și ochii mari merge la școală și are rezultate excelente. Calificativele de foarte bine sunt obiectivul ei principal. Ca materie, Ștefaniei îi place matematica, dar cochetează și cu pictura, mai ales când e acasă și vremea e urâtă. Iarna, micuța adoră să meargă la săniuș și n-ar intra în casă pentru nimic în lume. Când e în timpul liber, micuței îi mai place să se uite la desene animate și să-și ajute mama la treburi.
Din spusele părinților, Ștefania este copilul bun, copilul care vorbește cu toată lumea și se înțelege cu toată lumea. (R.N.)

Șefania este mezina familiei Crâșmariu. Este o fetiță cuminte și acultătoare și aduce mereu zâmbete pe chipul celor dragi cu gingășia sa. Fetița cu părul blond și ochii mari merge la școală și are rezultate excelente. Calificativele de foarte bine sunt obiectivul ei principal. Ca materie, Ștefaniei îi place matematica, dar cochetează și cu pictura, mai ales când e acasă și vremea e urâtă. Iarna, micuța adoră să meargă la săniuș și n-ar intra în casă pentru nimic în lume. Când e în timpul liber, micuței îi mai place să se uite la desene animate și să-și ajute mama la…

Review Overview

User Rating: 1.4 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: