Home » Justitie » Accident grav la Banca: o tânără de 18 ani a decedat!

Accident grav la Banca: o tânără de 18 ani a decedat!

Aseară, în jurul orei 16, polițiștii au fost sesizați că pe raza comunei Banca, mai exact pe DJ 244 a avut loc un accident de circulație grav. Un conducător auto, în vârstă de 42 de ani (cel care a efectuat și apelul la 112), a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad pentru îngrijiri medicale, iar o tânără de 18 ani, a decedat, în pofida tuturor eforturilor depuse de echipajul SMURD de a o readuce la viață.
„La ieșirea din localitatea Stoișești, comuna Banca, a avut loc un accident rutier grav. Într-o curbă ușoară la stânga, șoferul a pierdut controlul mașinii și a pătruns pe contrasens. Din primele informații, conducătorul auto a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul «Elena Beldiman» din Bârlad, iar o tânără de 18 ani, din localitatea 1 Decembrie a decedat” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.
Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. (Roxana NĂSTASĂ)

Aseară, în jurul orei 16, polițiștii au fost sesizați că pe raza comunei Banca, mai exact pe DJ 244 a avut loc un accident de circulație grav. Un conducător auto, în vârstă de 42 de ani (cel care a efectuat și apelul la 112), a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad pentru îngrijiri medicale, iar o tânără de 18 ani, a decedat, în pofida tuturor eforturilor depuse de echipajul SMURD de a o readuce la viață. „La ieșirea din localitatea Stoișești, comuna Banca, a avut loc un accident rutier grav. Într-o curbă ușoară la stânga,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...