Home » Justitie » Accident grav la Banca: o tânără de 18 ani a decedat!

Accident grav la Banca: o tânără de 18 ani a decedat!

Aseară, în jurul orei 16, polițiștii au fost sesizați că pe raza comunei Banca, mai exact pe DJ 244 a avut loc un accident de circulație grav. Un conducător auto, în vârstă de 42 de ani (cel care a efectuat și apelul la 112), a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad pentru îngrijiri medicale, iar o tânără de 18 ani, a decedat, în pofida tuturor eforturilor depuse de echipajul SMURD de a o readuce la viață.
„La ieșirea din localitatea Stoișești, comuna Banca, a avut loc un accident rutier grav. Într-o curbă ușoară la stânga, șoferul a pierdut controlul mașinii și a pătruns pe contrasens. Din primele informații, conducătorul auto a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul «Elena Beldiman» din Bârlad, iar o tânără de 18 ani, din localitatea 1 Decembrie a decedat” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.
Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. (Roxana NĂSTASĂ)

Aseară, în jurul orei 16, polițiștii au fost sesizați că pe raza comunei Banca, mai exact pe DJ 244 a avut loc un accident de circulație grav. Un conducător auto, în vârstă de 42 de ani (cel care a efectuat și apelul la 112), a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad pentru îngrijiri medicale, iar o tânără de 18 ani, a decedat, în pofida tuturor eforturilor depuse de echipajul SMURD de a o readuce la viață. „La ieșirea din localitatea Stoișești, comuna Banca, a avut loc un accident rutier grav. Într-o curbă ușoară la stânga,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile