Home » Justitie » Tentativă de omor la Zorleni

Tentativă de omor la Zorleni

Un bărbat de 32 de ani din Zorleni a trecut razant pe lângă moarte, după ce luni seara a fost înjunghiat cu un briceag de mai multe ori, de către un consătean.

Bărbatul a fost adus la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, luni noaptea, într-o stare destul de gravă. Medicii au constatat că era înjunghiat pe aproape tot corpul. Rănile fiind destul de adânci, a fost operat de urgență și apoi transferat la secția ATI.

Tânărul fusese la o petrecere în sat. Pe fondul consumului de alcool, un consătean de-al său în vârstă de 22 ani, l-a înjunghiat de mai multe ori.

„Pacientul prezenta multiple plăgi produse prin înjunghiere cu un obiect ascuțit, și pentru că starea sa era destul de gravă, medicii chirurgi au hotărât să-l opereze. Bărbatul se află acum sub observație, la Terapie Intensivă”, a declarat Gabriela Daniș, director medical al Spitalului „Elena Beldiman”.

Pentru că fapta a fost încadrată la tentativă de omor, cazul a intrat în vizorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Infractorul a fost reținut.

„Agresorul a fost audiat și reținut marți seară, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui și trimis în instanță cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat Alice Ruja, procurorul de caz.

Un alt caz de agresiune fizică a fost înregistrat marți, 20 ianuarie. La ora 21, a fost adus cu ambulanța la spitalul din Bârlad, un bărbat de 62 de ani dintr-o comună a județului Galați, ce prezenta o plagă abdominală. A fost operat și acum se află la Terapie Intensivă, în afara oricărui pericol. (Mihaela NICULESCU)

Un bărbat de 32 de ani din Zorleni a trecut razant pe lângă moarte, după ce luni seara a fost înjunghiat cu un briceag de mai multe ori, de către un consătean. Bărbatul a fost adus la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, luni noaptea, într-o stare destul de gravă. Medicii au constatat că era înjunghiat pe aproape tot corpul. Rănile fiind destul de adânci, a fost operat de urgență și apoi transferat la secția ATI. Tânărul fusese la o petrecere în sat. Pe fondul consumului de alcool, un consătean de-al său în vârstă de 22 ani, l-a înjunghiat de mai…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: