Home » Social » Incendiu la o societate comercială din Vaslui

Incendiu la o societate comercială din Vaslui

Miercuri seara, un garaj apaținând unei societăți comerciale din municipiul Vaslui a luat foc, fiind solicitată intervenția pompierilor. Focul a distrus un aparat de aer condiționat, o combină muzicală și instalația electrică și a degradat aproximativ zece metri pătrați acoperiș tip sandwich, 35 de metri pătrați din peretele panou tip sandwich și o trusă de scule. Intervenția promptă a pompierilor, care au ajuns la fața locului în circa trei minute de la apel, a făcut ca incendiul să nu se extindă, celelalte echipamente și utilaje existente în interior nefiind afectate de flăcări.
„În momentul sosirii la fața locului, incendiul se manifesta în interiorul halei, la o porțiune din peretele și acoperișul tip sandwich, cu degajări mari de fum, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga clădire. Pompierii au acționat, concomitent cu realizarea dispozitivului de intervenție, și pentru asigurarea desfumării încăperilor inundate cu gaze toxice și fum”, a declarat Petru Iftene, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.
Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.
Tot miercuri, pompierii militari au mai inetervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje în localitatea Vadurile, comuna Iana. La locul intervenției s-a deplasat un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Bârlad, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, care a acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. În urma incendiului, au ars aproximativ două tone de furaje. Cauza probabilă a incendiului a fost jocul copiilor cu focul. (Roxana NĂSTASĂ)

Miercuri seara, un garaj apaținând unei societăți comerciale din municipiul Vaslui a luat foc, fiind solicitată intervenția pompierilor. Focul a distrus un aparat de aer condiționat, o combină muzicală și instalația electrică și a degradat aproximativ zece metri pătrați acoperiș tip sandwich, 35 de metri pătrați din peretele panou tip sandwich și o trusă de scule. Intervenția promptă a pompierilor, care au ajuns la fața locului în circa trei minute de la apel, a făcut ca incendiul să nu se extindă, celelalte echipamente și utilaje existente în interior nefiind afectate de flăcări. „În momentul sosirii la fața locului, incendiul se…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Condamnați la sărăcie. PIB-ul județelui Vaslui este sub jumătatea mediei naționale

Județul Vaslui continuă să înregistreze cele mai slabe performanțe ...

Un tânăr a furat de la vecini bunuri de peste 13.000 de lei

Un tânăr de 19 ani din Tanacu a fost ...

CJ Vaslui continua alocare de fonduri către biserici. Parohiile Târzii, Negrești 3 și Draxeni vor primi 150.000 de lei

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean Vaslui răspunde unei noi ...