Home » Social » Dinarca a fost găsită

Dinarca a fost găsită

Minora în vârstă de 16 ani, fata familiei de romi, Băncuță, din Municipiul Vaslui, dispărută de acasă de pe 4 ianuarie a fost găsită ieri de polițiști.
Polițiști din cadrul Poliției municipiului Pașcani, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Vaslui – Compartimentul Urmăriri au găsit-o pe Dinarca Băncuță, în vârstă de 16 ani, la o locuință din municipiul Pașcani, județul Iași. Părinții acesteia au sesizat poliția cu privire la dispariție pe 6 ianuarie, presupunând că a fost furată pentru măritiș. Fata a afirmat, însă, că a plecat în mod voluntar de la domiciliu împreună cu un prieten și apoi s-au deplasat în municipiul Pașcani, nefiind victima vreunei infracțiuni. La finalizarea audierilor, minora a fost încredințată părinților. (R.N.)

Minora în vârstă de 16 ani, fata familiei de romi, Băncuță, din Municipiul Vaslui, dispărută de acasă de pe 4 ianuarie a fost găsită ieri de polițiști. Polițiști din cadrul Poliției municipiului Pașcani, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Vaslui - Compartimentul Urmăriri au găsit-o pe Dinarca Băncuță, în vârstă de 16 ani, la o locuință din municipiul Pașcani, județul Iași. Părinții acesteia au sesizat poliția cu privire la dispariție pe 6 ianuarie, presupunând că a fost furată pentru măritiș. Fata a afirmat, însă, că a plecat în mod voluntar de la domiciliu împreună cu un prieten și apoi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile