Home » Justitie » Hoți din mașini, prinși după urmele de pe zăpadă

Hoți din mașini, prinși după urmele de pe zăpadă

Alaltăieri noapte, în jurul orei 3, în urma unui apel la numărul de urgență 112, o patrulă de jandarmi a fost direcționată pe strada Republicii din municipiul Vaslui, deoarece două persoane forțau portierele de la autoturismele din parcare. Fiind depusă zăpadă, jandarmii au constatat, la fața locului, urme de pași de la două persoane și semne lăsate la portierele mai multor autovehicule.
Jandarmii s-au deplasat după urmele de pași, cele două persoane fiind surprinse pe digul râului Bârlad. La vederea jandarmilor, aceștia au început să fugă, însă unul dintre ei a fost prins pe strada Constantin Brâncoveanu, iar cel de-al doilea a intrat într-o curte și nu a mai fost găsit.
Cel prins a fost condus la sediul Poliției și, în urma legitimării, s-a constatat că locuiește în suburbia Brodoc. Asupra sa au fost găsite mai multe obiecte care au fost sustrase din autovehicule (un parfum, un stick de memorie, ochelari, o lampă de veghe etc.). Polițiștii continuă cercetările în acest caz. (R.N.)

Alaltăieri noapte, în jurul orei 3, în urma unui apel la numărul de urgență 112, o patrulă de jandarmi a fost direcționată pe strada Republicii din municipiul Vaslui, deoarece două persoane forțau portierele de la autoturismele din parcare. Fiind depusă zăpadă, jandarmii au constatat, la fața locului, urme de pași de la două persoane și semne lăsate la portierele mai multor autovehicule. Jandarmii s-au deplasat după urmele de pași, cele două persoane fiind surprinse pe digul râului Bârlad. La vederea jandarmilor, aceștia au început să fugă, însă unul dintre ei a fost prins pe strada Constantin Brâncoveanu, iar cel de-al…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...