Home » Sport » Șansă uluitoare pentru președintele CS „Viitorul” Bârlad – Selectat de Arsenal Londra

Șansă uluitoare pentru președintele CS „Viitorul” Bârlad – Selectat de Arsenal Londra

Florin Bularda, președintele Asociației Clubul Sportiv „Viitorul” Bârlad, unul dintre fondatorii clubului, are șanse mari de a deveni antrenor la clubul londonez Arsenal. El a trimis în decembrie un CV și a aflat pe 15 ianuarie că a fost ales pentru interviu. Concursul va avea loc pe 23 februarie, bârlădeanul trebuind să se impună în fața celorlalți 9 contracandidați selectați din câteva mii veniți din întreaga lume.

Rezultatele profesionale pe care le are Florin Bularda, la doar 26 de ani, i-au convins pe cei de la Arsenal Londra să-l cheme la un interviu. În România a fost cel mai tânăr antrenor principal de fotbal din istoria Ligii I. La 23 de ani, a obținut în Spania, la Madrid, licența Pro, care îi asigură competențele pentru a antrena orice echipă de seniori din lume. La 24 de ani, a obținut licența de director sportiv, tot la Madrid. Are o experiență de șase ani ca antrenor la diferite echipe din Spania și trei ani în România la FC Vaslui și ACS Viitorul Bârlad.

„Mă bucur că am șansa să particip la acest interviu și indiferent de rezultat va fi o experiență plăcută. Dacă mi se va oferi șansa să rămân, voi accepta oferta, nu doar pentru bani, ci mai ales pentru performanță”, a declarat Florin Bularda.

Clubul Arsenal Londra este unul dintre primele trei cluburi de fotbal din lume, unde se lucrează la cel mai înalt nivel cu copiii și juniorii. Aceștia sunt promovați la prima echipă în Premier League. Dacă va trece proba interviului, tânărul antrenor lasă pe mâni bune ACS Viitorul Bârlad. Antrenori ca Bogdan Robitu, Vlad Velica și Ovidiu Mangu, au maturitatea și seriozitatea necesare continuării acestui proiect la Bârlad. La această oră, se antrenează la ACS „Viitorul” 150 de copii. Clubul a devenit în ultimul timp o adevărată pepinieră pentru echipe mari din România și străinătate.

„Mă bucur că Ovidiu Perianu a fost ales pentru Școala de Fotbal Atletico Madrid, care are o academie în București. Alți doi jucători, Vlad Mocanu și Denis Iftimie vor merge într-un stagiu de pregătire între 30 ianuarie și 6 februarie, la București, la Academia Atletico Madrid. Au șanse foarte mari să rămână acolo”, a mai spus Florin Bularda.

Juniori crescuți la ACS Viitorul joacă deja la echipe ca Aerostar Bacău, Miroslava Iași, Gloria Buzău, iar doi jucători sunt curtați de cluburi din Budapesta. (Mihaela NICULESCU)

 

Florin Bularda, președintele Asociației Clubul Sportiv „Viitorul” Bârlad, unul dintre fondatorii clubului, are șanse mari de a deveni antrenor la clubul londonez Arsenal. El a trimis în decembrie un CV și a aflat pe 15 ianuarie că a fost ales pentru interviu. Concursul va avea loc pe 23 februarie, bârlădeanul trebuind să se impună în fața celorlalți 9 contracandidați selectați din câteva mii veniți din întreaga lume. Rezultatele profesionale pe care le are Florin Bularda, la doar 26 de ani, i-au convins pe cei de la Arsenal Londra să-l cheme la un interviu. În România a fost cel mai tânăr…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

3 comments

  1. antrenorul stewarzilor, ca altceva………….

  2. Ba esti nebun,Burleanu n-a aflat de el? Iti dai seama, daca are 26 de ani,la cate Campionate ne califica…

  3. Mare antrenor…un milog,plin de datorii!

%d blogeri au apreciat: