Home » Justitie » Și-a dat foc în fața unui bar

Și-a dat foc în fața unui bar

Luni seară, un tânăr de 22 de ani, din Pribești, a fost transportat în stare gravă la un spital din Iași, după ce s-a stropit cu diluant și și-a dat foc în fața unui bar din localitate. Polițiștiii n-au reușit să stabilească, deocamdată, ce l-a determinat să recurgă la acest gest extrem.
Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, bărbatul și-a turnat diluant pe haine dintr-o sticlă de jumătate de litru, ulterior dându-și foc cu un chibrit în fața unui bar din localitatea Pribești unde, se pare, băuse cu puțin timp înainte de incident.
Tatăl vitreg al tânărului a povestit că acesta a luat de acasă sticla cu substanța inflamabilă și apoi, fără să spună ce intenționează să facă, a plecat spre barul din localitate. De altfel, bărbatul de 22 de ani se pare că era băut atunci când a recurs la gestul extrem.
„Din cele discutate cu familia și cunoștințele, nimeni nu a putut justifica gestul tânărului. Acesta nu ar fi avut niciun conflict cu cineva și nici nu a solicitat ceva anume înainte de a-și da foc”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Valsui, Mihaela Ștraub.
Imediat după ce vasluianul și-a dat foc, unul dintre clienții barului a reacționat și l-a dezbrăcat de haina care ardea, fiind solicitată intervenția unei ambulanțe.
Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă s-a deplasat la urgență, constatând că tânărul avea arsuri grave, de gradele III și IV, pe gât. Odată stabilizată, victima a fost transportată la o clinică de arși din municipiul Iași. (R.N.)

Luni seară, un tânăr de 22 de ani, din Pribești, a fost transportat în stare gravă la un spital din Iași, după ce s-a stropit cu diluant și și-a dat foc în fața unui bar din localitate. Polițiștiii n-au reușit să stabilească, deocamdată, ce l-a determinat să recurgă la acest gest extrem. Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, bărbatul și-a turnat diluant pe haine dintr-o sticlă de jumătate de litru, ulterior dându-și foc cu un chibrit în fața unui bar din localitatea Pribești unde, se pare, băuse cu puțin timp înainte de incident. Tatăl vitreg al tânărului a povestit că acesta…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...