Home » Justitie » Și-a dat foc în fața unui bar

Și-a dat foc în fața unui bar

Luni seară, un tânăr de 22 de ani, din Pribești, a fost transportat în stare gravă la un spital din Iași, după ce s-a stropit cu diluant și și-a dat foc în fața unui bar din localitate. Polițiștiii n-au reușit să stabilească, deocamdată, ce l-a determinat să recurgă la acest gest extrem.
Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, bărbatul și-a turnat diluant pe haine dintr-o sticlă de jumătate de litru, ulterior dându-și foc cu un chibrit în fața unui bar din localitatea Pribești unde, se pare, băuse cu puțin timp înainte de incident.
Tatăl vitreg al tânărului a povestit că acesta a luat de acasă sticla cu substanța inflamabilă și apoi, fără să spună ce intenționează să facă, a plecat spre barul din localitate. De altfel, bărbatul de 22 de ani se pare că era băut atunci când a recurs la gestul extrem.
„Din cele discutate cu familia și cunoștințele, nimeni nu a putut justifica gestul tânărului. Acesta nu ar fi avut niciun conflict cu cineva și nici nu a solicitat ceva anume înainte de a-și da foc”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Valsui, Mihaela Ștraub.
Imediat după ce vasluianul și-a dat foc, unul dintre clienții barului a reacționat și l-a dezbrăcat de haina care ardea, fiind solicitată intervenția unei ambulanțe.
Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă s-a deplasat la urgență, constatând că tânărul avea arsuri grave, de gradele III și IV, pe gât. Odată stabilizată, victima a fost transportată la o clinică de arși din municipiul Iași. (R.N.)

Luni seară, un tânăr de 22 de ani, din Pribești, a fost transportat în stare gravă la un spital din Iași, după ce s-a stropit cu diluant și și-a dat foc în fața unui bar din localitate. Polițiștiii n-au reușit să stabilească, deocamdată, ce l-a determinat să recurgă la acest gest extrem. Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, bărbatul și-a turnat diluant pe haine dintr-o sticlă de jumătate de litru, ulterior dându-și foc cu un chibrit în fața unui bar din localitatea Pribești unde, se pare, băuse cu puțin timp înainte de incident. Tatăl vitreg al tânărului a povestit că acesta…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: