Home » Politic » Bârladul are un nou consilier local

Bârladul are un nou consilier local

Refresh în cadrul grupării PSD din Consiliul Local (CL) Bârlad: Dan Nicolae Avram, vicepreședintele Tineretului Social Democrat Bârlad, i-a luat locul în CL lui Marius Chițiga, liderul tinerilor pesediști bârlădeni, care a demisionat din funcție, după doar doi ani și jumătate de mandat. Noul consilier, în vârstă de 34 de ani, a depus jurământul astăzi, în fața consilierilor locali.

Odată cu plecarea din CL, Marius Chițiga și-a dat demisia și din funcția de șef de cabinet al deputatului Adrian Solomon. Motivul celor două demisii este, după cum chiar el ne-a declarat, faptul că vrea să-și reia postul de funcționar public în cadrul Primăriei Bârlad, post pe care l-a lăsat în momentul în care a ajuns consilier și care era incompatibil cu cel de consilier local.

În urmă cu ceva timp mi-am finalizat studiile de master și, pentru mine, în acest moment, este mai important să îmi desfășor activitatea în domeniul pentru care m-am pregătit, pentru care sunt calificat. Zvonurile legate de certuri, neînțelegeri, tensiuni între mine și Adrian Solomon sunt invenții. Nici faptul ca voi pleca din fruntea TSD nu este adevărat. Mandatul îmi expiră peste circa patru luni, când voi împlini 35 de ani și nu voi mai putea fi asimilat organizației de tineret, conform statului. Până atunci, orice discuție pe această temă este prematură”, a spus Chițiga. (S.M.)

Refresh în cadrul grupării PSD din Consiliul Local (CL) Bârlad: Dan Nicolae Avram, vicepreședintele Tineretului Social Democrat Bârlad, i-a luat locul în CL lui Marius Chițiga, liderul tinerilor pesediști bârlădeni, care a demisionat din funcție, după doar doi ani și jumătate de mandat. Noul consilier, în vârstă de 34 de ani, a depus jurământul astăzi, în fața consilierilor locali. Odată cu plecarea din CL, Marius Chițiga și-a dat demisia și din funcția de șef de cabinet al deputatului Adrian Solomon. Motivul celor două demisii este, după cum chiar el ne-a declarat, faptul că vrea să-și reia postul de funcționar public…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

2 comments

  1. aha …a trecut „luna de miere” de cit sa demisionati voi mai bine nu-l mai alegeti pe Solomon….

  2. Cum se face ca a ajuns si golanul asta consilier local,individul asta a sarit la bataie ca mergem prea incet cu masina,eu cautam un loc de parcare.

%d blogeri au apreciat: