Home » Justitie » Scandal sexual la Pușcărie: un gardian a fost fotografiat de un deținut cu care ar avea o relație nefirească

Scandal sexual la Pușcărie: un gardian a fost fotografiat de un deținut cu care ar avea o relație nefirească

Comisarul Vasile Ponea, din cadrul Penitenciarului Vaslui, a fost fotografiat in ipostaze indecente în sala de forță a unității. Surse din cadrul închisorii spun că pozele ar fi fost făcute de unul dintre deținuții care au acces la sală, cu care gardianul ar avea o relație.

Conducerea unității a demarat o anchetă internă în acest caz.„A fost demarată o anchetă internă, pentru a se afla cum s-a ajuns la această situație. Totodată, a fost sesizată Comisia de Disciplină din cadrul Autorității Naționale care va analiza cazul, dar și Parchetul”, a spus Eusebio Brânză, comandantul Penitenciarului Vaslui.

Comisarul Vasile Ponea, din cadrul Penitenciarului Vaslui, a fost fotografiat in ipostaze indecente în sala de forță a unității. Surse din cadrul închisorii spun că pozele ar fi fost făcute de unul dintre deținuții care au acces la sală, cu care gardianul ar avea o relație. Conducerea unității a demarat o anchetă internă în acest caz.„A fost demarată o anchetă internă, pentru a se afla cum s-a ajuns la această situație. Totodată, a fost sesizată Comisia de Disciplină din cadrul Autorității Naționale care va analiza cazul, dar și Parchetul”, a spus Eusebio Brânză, comandantul Penitenciarului Vaslui.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: