Home » Administratie » Prima declarație a lui Constantinescu după ce a fost dus cu salvarea – Alarmă falsă

Prima declarație a lui Constantinescu după ce a fost dus cu salvarea – Alarmă falsă

Investigațiile medicale la care a fost supus primarul Constantin Constantinescu după ce a fost transportat, marți, de urgență cu o ambulanță la Iași, au exclus posibilitatea existenței vreunei afecțiuni cardiace. De asemenea, au infirmat supozițiile potrivit cărora edilul-șef al Bârladului ar fi suferit un preinfarct.
Reporterii Est News au obținut prima declarație a primarului după ce acesta a fost dus cu salvarea la Iași.
“Mi s-a făcut coronarografia și nu am nimic. A fost o alarmă falsă. Eu știam că așa este, dar a trebuit să mă supun recomandărilor medicale, întrucât exista suspiciunea de preinfarct. Aveam niste dureri de stomac de la o gastrită mai veche, de vreo 15 ani și, din când în când, își mai arată colții”, ne-a declarat primarul Constantinescu.
El a spus că la sfârșitul săptămânii trecute a contactat o gripă pe care a încercat să o trateze singur: “Am tot luat aspirine, am băut suc de lămâie și se pare că stomacul a reacționat imediat. Nu am dormit o noapte întreagă de durere. Nu a cedat la nimic, așa că ieri dimineață m-am dus la doctor. Din câte am înțeles sunt situații în care un infarct se face anunțat și prin durere la nivelul stomacului, nu doar prin dureri toracice. La asta s-a adăugat și EKG-ul care nu suna prea bine, după cum au spus medicii de la Barlad. În fine, așa cum am bănuit, a fost doar o criză de gastrită. Nici vorbă de stent-uri, de intervenții, de by-pass-uri”.
Primarul bârlădean a fost externat miercuri, iar ieri s-a întors la serviciu.
Reamintim că edilul-șef al Bârladului Primarul Constantin Constantinescu a fost transportat de urgență la Iași, marți dimineață, cu o ambulanță, după ce medicii de la Spitalul de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad au remarcat anumite modificări la nivelul inimii, în timpul unui EKG. Iniția, el ajunsese la spital acuzând dureri de stomac. (Simona MIHĂILĂ)

Investigațiile medicale la care a fost supus primarul Constantin Constantinescu după ce a fost transportat, marți, de urgență cu o ambulanță la Iași, au exclus posibilitatea existenței vreunei afecțiuni cardiace. De asemenea, au infirmat supozițiile potrivit cărora edilul-șef al Bârladului ar fi suferit un preinfarct. Reporterii Est News au obținut prima declarație a primarului după ce acesta a fost dus cu salvarea la Iași. “Mi s-a făcut coronarografia și nu am nimic. A fost o alarmă falsă. Eu știam că așa este, dar a trebuit să mă supun recomandărilor medicale, întrucât exista suspiciunea de preinfarct. Aveam niste dureri de stomac…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: