Home » National » Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte PMP. Interimatul, asigurat de Tomac

Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte PMP. Interimatul, asigurat de Tomac

Elena Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte al PMP, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din partid, precizând că interimatul la conducerea formațiunii va fi asigurat de Eugen Tomac.

Elena Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte al PMP, președinte interimar al partidului va fi Eugen Tomac”, au precizat sursele citate.

Elena Udrea a fost dusă joi, cu mandat, la DNA, unde a stat mai mult de patru ore, fiind citată în dosarul Microsoft, în care este urmărit penal și fostul său soț, omul de afaceri Dorin Cocoș.

Udrea este urmărită penal pentru spălare de bani și fals în declarațiile de avere, fiind acuzată că a dobândit și folosit bunuri despre care știa că provin din infracțiuni, informează DNA.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) arată joi, într-un comunicat de presă, că procurorii i-au adus la cunoștință Elenei Udrea că este urmărită penal și i-au prezentat acuzațiile.

În același comunicat de precizează că Udrea a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile, respectiv până la 29 martie.

Sursa; mediafax.ro

Elena Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte al PMP, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din partid, precizând că interimatul la conducerea formațiunii va fi asigurat de Eugen Tomac. Elena Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte al PMP, președinte interimar al partidului va fi Eugen Tomac", au precizat sursele citate. Elena Udrea a fost dusă joi, cu mandat, la DNA, unde a stat mai mult de patru ore, fiind citată în dosarul Microsoft, în care este urmărit penal și fostul său soț, omul de afaceri Dorin Cocoș. Udrea este urmărită penal pentru spălare de bani și fals în…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. Nu ne incalzeste cu nimic autosuspendarea ei ….vrem s-o vedem cu catusele la miini cit mai repede

%d blogeri au apreciat: