Home » Monden » Cel mai bine pazit amor din politica romaneasca! El e barbatul pe care Alina Gorghiu l-a tinut ascuns timp de 4 ani!

Cel mai bine pazit amor din politica romaneasca! El e barbatul pe care Alina Gorghiu l-a tinut ascuns timp de 4 ani!

Aflat in plina campanie electorala, in toamna anului trecut, presedintele Klaus Iohannis a apelat la serviciile Alinei Gorghiu, doctor in stiinte juridice. Imediat dupa, ea a fost propulsata in functia de presedinte PNL, datorita abilitatilor sale.

Alina Gorghiu a fost deputat din partea Partidului National Liberal din 2008, iar de atunci ascensiunea tinerei, in varsta de 36 de ani, a fost una fulminanta. Alina a bifat mai multe recorduri, fiind atat cel mai tanar presedinte PNL, cat si prima femeie ajunsa vreodata in aceasta pozitie.

De precizat ca multe guri rele spun ca ea a ajuns deputat prin intermediul iubitului de atunci, Mihai Voicu, care era presedinte PNL la Sectorul 5. Despre aceasta relatie s-a scris mult, dar nu la fel de mult ca despre cea cu Bogdan Olteanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor din partea PNL, ulterior viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Cine e iubitul secret al Alinei Gorghiu

La acea vreme s-a scris in presa ca Alina, mana dreapta a presedintelui Iohannis, a fost motivul pentru care Olteanu a divortat, in 2009. A lasat in urma trecutul si, acum, ea traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de un bancher pe care l-a tinut secret timp de patru ani, potrivit revistei CIAO!.Mai exact, este vorba despre Lucian Isar (38 de ani), fost ministru delegat pentru relatia cu mediul de afaceri in Guvernul Ponta, functie din care a demisionat in 2012. Isar are un CV impresionant, detinand functia de vicepresedinte la Citibank Romania, apoi cea de vicepresedinte la Bancpost. A fost olimpic la matematica, are studii de matematica la Universitatea din Bucuresti si de finante-banci la ASE, un master in matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago si programe avansate urmate la Harvard. Zvonurile spun ca, in prezent, Isar nu mai poate ocupa nicio functie de presedinte sau vicepresedinte de banca, dupa ce, in 2008, a lansat un atac speculativ asupra leului, iar asta a atras aversiunea guvernatorului BNR. In prezent, Isar este consilier in cadrul Bancii Comerciale Feroviare.

Telenovela politico-financiara

Potrivit revistei CIAO! Alina si Lucian s-au cuplat in 2011, in perioada in care sotia consilierului, Krisztina Kormoczi, o romanca de origine maghiara, statea mai mult la Londra, unde ocupa o functie destul de importanta – vicepresedinte Global Markets/Structured Capital Markets la Deutsche Bank.CIAO! a aflat ca Isar le-ar fi lasat gravide pe ambele femei chiar in acelasi timp, iar atunci, atat Alina, cat si sotia lui au aflat una despre alta, au spus pentru revista CIAO! apropiati ai cuplului casatorit. Alina Gorghiu a facut imediat avort, deoarece ambitiile ei politice nu se asortau cu statutul de femeie insarcinata.

Sursa; cancan.ro

Aflat in plina campanie electorala, in toamna anului trecut, presedintele Klaus Iohannis a apelat la serviciile Alinei Gorghiu, doctor in stiinte juridice. Imediat dupa, ea a fost propulsata in functia de presedinte PNL, datorita abilitatilor sale. Alina Gorghiu a fost deputat din partea Partidului National Liberal din 2008, iar de atunci ascensiunea tinerei, in varsta de 36 de ani, a fost una fulminanta. Alina a bifat mai multe recorduri, fiind atat cel mai tanar presedinte PNL, cat si prima femeie ajunsa vreodata in aceasta pozitie. De precizat ca multe guri rele spun ca ea a ajuns deputat prin intermediul iubitului…

Review Overview

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: